Drumuri bune pentru Moldova // Usatîi: Toți antreprenorii vor fi nevoiți să repare din cont propriu porțiunile de drum afectate

Ministerul Economiei și Infrastructurii continuă procesarea cererilor parvenite de la APL de nivelul II, pentru includerea porțiunilor care necesită a fi reabilitate în cadrul Programului Guvernamental „Drumuri Bune 2 pentru Moldova”.

mei.gov.md

În același timp, toate drumurile reabilitate în cadrul Programului „Drumuri Bune pentru Moldova” din anul 2018 au fost expertizate înainte de darea în utilizare, iar calitatea acestora a fost confirmată de testele de laborator, iar defectele depistate vor fi remediate de antreprenori.

Potrivit Secretarului de stat al MEI, Anatol Usatîi, iarna aceasta va fi un test important pentru calitatea lucrărilor efectuate în cadrul Programului Național „Drumuri Bune pentru Moldova”.

„Verificăm repetat calitatea fiecărui tronson de drum și starea acestuia după exploatare. În cazul în care vor fi depistate nereguli, imediat ce condițiile meteo vor permite, toți antreprenorii vor fi nevoiți să repare din cont propriu porțiunile afectate”, a precizat Anatol Usatîi.

În acest an, urmează să fie reabilitați 2.600 km de drum din toată țara. În luna noiembrie 2018, Ministerul Economiei și Infrastructurii a lansat procesul de colectare a propunerilor privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Programul național „Drumuri Bune 2 pentru Moldova”.

Reclame


Categorii:Actualitate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.