VIDEO. Urmărire ca în filme la Orhei: Șoferul beat s-a oprit într-un pilon

În după-amiaza zilei de 4 februarie a.c., inspectorii de patrulare din orașul Orhei au observat un automobil de model BMW care se deplasa haotic și cu viteză excesivă pe o stradă din oraș. La semnalul inspectorilor de oprire a autoturismului, șoferul a ignorat intenționat somația, a efectuat o manevră și a continuat deplasarea cu viteză, îndreptându-se pe o stradă cu sens opus. Agenții de patrulare au început să-l urmărească pentru a fi oprit. Însă acesta a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un pilon electric.

În mașină se afla șoferul, un tânăr de 26 de ani, și un pasager de 28 de ani. La solicitarea inspectorilor de a prezenta actele necesare, șoferul a comunicat că nu are asupra sa acte și nici nu este posesor de permis de conducere. În timpul discuției inspectorii de patrulare au simțit un miros puternic de alcool din partea șoferului, solicitând de a fi supus testului DRAGER, acesta s-a refuzat, a devenit agresiv împotriva agenților de patrulare și a încercat să fugă. Însă ofițerul de patrulare a reacționat prompt pentru a-l reține, iar pasagerul a încercat să-și salveze amicul. Astfel, au intervenit și alți cetățeni care au ajutat inspectorul de a-i aplica șoferului cătușele.

Ulterior, a fost chemată grupa operativă, iar conducătorul auto a fost escortat la Inspectoratul de poliție Orhei pentru documentarea cazului. Șoferul este documentat penal pentru refuzul de a trece testul alcoolscopic de a stabili gradul de ebrietate și contravențional pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere sau dovada înlocuitoare, cu drept de circulație.

În 2018, șoferul respectiv a fost documentat de două ori pentru faptul că nu este deținător al unui permis de conducere, dar și pentru provocarea unui accident rutier cu părăsirea locului.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.