SONDAJ. Ilan Șor i-a devansat la capitolul încredere pe Sandu și Năstase, fiind pe locul 3 în top

Președintele Partidului ȘOR a urcat în top 3 la capitolul încrederii cetățenilor în personalități politice, potrivit Barometrului de Opinii Publice, unul din cele mai cunoscute cercetări sociologice din Republica Moldova. Astfel, sondajul demonstrează că oamenii au cu mult mai multă încredere decât în politicieni precum Maia Sandu și Andrei Năstase.

Ilan Șor. Foto: partidulsor.md

Mai mult, Ilan Șor îi devansează astfel pe politicieni cunoscuți, care dețin sau au deținut importante funcții în stat, precum fostul președinte Vladimir Voronin.

Amintim că în ultima jumătate de an, practic toate sondajele efectuate în Republica Moldova atestă creșterea popularității Partidului Politic ȘOR și a liderului acestuia, Ilan Șor.

Evoluția în ascensiune a Partidului ȘOR a început odată cu preluarea conducerii Mișcării „Ravnopravie” de către Ilan Șor, în iunie 2016 și elaborarea unui plan de reformare radicală a organizației politice. Experții susțin că succesul se datorează în cea mai mare parte realizărilor înregistrate de Ilan Șor și echipa sa la Orhei, unde au finalizat un șir de proiecte pe care și le asumase în campania electorală.

De asemenea, Partidul ȘOR a elaborat și un program politic ambițios pentru dezvoltarea Republicii Moldova după alegerile parlamentare, iar pentru fiecare regiune a desemnat reprezentanți împuterniciți, care vor propune programe de dezvoltare în funcție de problemele fiecărei localități în parte.



Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.