Guvernul va acoperi integral cheltuielile pentru repatrierea cetățenilor R. Moldova decedați în accidentul rutier produs noaptea trecută, în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina. În urma impactului, trei cetățeni moldoveni au murit, iar patru persoane au suferit diverse traumatisme.

vn.20minut.ua

Premierul a transmis condoleanțe rudelor persoanelor decedate și a cerut structurilor responsabile să ofere tot suportul necesar celor aflați în dificultate și familiilor acestora. În acest scop, Pavel Filip a dispus crearea Celulei de Criză care va monitoriza situația și va ajuta cetățenii R. Moldova care au avut de suferit în acest accident rutier. Totodată, un grup de salvatori din țara noastră se va deplasa imediat în Ucraina, pentru a vedea la fața locului care este situația și a acorda suportul necesar victimelor.

Pentru informarea suplimentară a rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit în accident, a fost creată linia fierbinte 022-78-50-32.

În accidentul produs noaptea trecută în regiunea Vinița, Ucraina, a fost implicat un microbuz cu 12 pasageri la bord, cetățeni ai R. Moldova. Acesta s-ar fi ciocnit cu un autocamion.

Reclame