VIDEO. Un bărbat din Telenești a răpit un automobil, după care l-a accidentat

Oamenii legii au reținut, în data de 12 februarie a.c., un bărbat cu vârsta de 35 ani, originar din raionul Telenești, pentru răpirea unui automobil de model ,,Dacia”.

politiacapitalei.md

Polițiștii au fost alertați de către proprietar în seara zilei de 24 decembrie, comunicând că i-a fost răpit automobilul de pe strada Livezilor, orașul Durlești. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. În urma cercetărilor forțele de ordine au stabilit că individul a pătruns în automobil prin acces liber, proprietarul lăsând uşa unității de transport descuiată şi cu cheile în mecanismul de pornire, astfel fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 80.000 de lei.

Ulterior în rezultatul acțiunilor întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut și escortat la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar automobilul a fost depistat abandonat și accidentat în orașul Durlești. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția și este de menționat că suspectul nu este la prima abatere, anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare.

Individul a fost plasat în arest și este cercetat penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 3 la 5 ani.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.