Rămas fără mașină și cercetat penal pentru uz de fals în acte

Un moldovean este documentat de către polițiștii de frontieră din Direcția regională Nord pentru că nu și-a perfectat la timp actele mașinii personale, dar și folosea revizia tehnică falsificată. Incidentul a fost înregistrat în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Briceni, iar în prezent se derulează cercetările de rigoare.

border.gov.md

Antrenați în activitatea de serviciu patrula Poliției de Frontieră a oprit un mijloc de transport de model Mercedes C250 în apropierea satului Cotiujeni, raionul Briceni. La volanul autoturismului cu plăcuțele de înmatriculare lituaniene se afla un locuitor al satului Grimăncăuți în vârstă de 29 de ani. În timpul examinării documentelor, s-a identificat indici neclari privind originalitatea reviziei tehnice a mașinii.

Conform informațiilor, obținute în urma documentării suplimentare, s-a constatat lipsa raportului testării tehnice, precum și depășirea termenului de aflare pe teritoriul Republicii Moldova.

Audiat, conducătorul auto și-a rezervat dreptul de a nu intra în detalii, comunicând că nu este în cunoștință de cauză pentru cele depistate, afirmând doar că și-a procurat automobilul în urmă cu doi ani de la un conațional originar din orașul Edineț.

Pentru elucidarea cazului și examinarea tuturor circumstanțelor, mașina a fost indisponibilizată la sediul SPF Briceni, iar bărbatul riscă o amendă în mărime de până la 650 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 150 la 200 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.