La Chișinău ar putea fi deschis Oficiul ONU pentru Servicii de Proiect

Posibilitatea deschiderii în R. Moldova a unui Oficiul ONU pentru Servicii de Proiect (UNOPS) a fost discutată azi de către secretarul de stat Tatiana Molcean în cadrul întrevederii cu directorul Oficiului UNOPS, James Provenzano.

wikipedia.org

Interlocutorii au examinat posibilitatea deschiderii unui oficiu al UNOPS în Republica Moldova, inclusiv diferite aspectele de ordin juridic legate de acest subiect. În context, reprezentantul UNOPS a descris oferta programatică a acestei structuri ONU și a conturat domeniile în care Oficiul ar putea acorda asistență concretă Republicii Moldova.

Secretarul de stat Tatiana Molcean a exprimat interesul de principiu al autorităților moldovenești pentru consolidarea prezenței ONU în Republica Moldova și pentru continuarea discuțiilor legate de instituirea oficiului respectiv la Chișinău.

Oficiul ONU pentru Servicii de Proiect reprezintă o entitate a sistemului de dezvoltare ONU, creată în 1973. UNOPS este specializat în acordarea serviciilor de proiect structurilor Organizației Națiunilor Unite și guvernelor în domenii precum apă și sanitație, infrastructură și telecomunicații.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.