„Notificările” PSRM. Ce au de gând să facă socialiștii sâmbătă și duminică?

Partidul Socialiștilor a depus la Primăria capitalei mai multe notificări cu privire la organizarea unor „întruniri sub formă de eveniment social-cultural” în zilele de sâmbătă și duminică, 23 și 24 februarie.

Conform unor dispoziții semnate de primarul interimar Ruslan Codreanu, ca urmare a declarațiilor prealabile depuse de PSRM, în zilele de 23 și 24 februarie, între orele 08.00 și 22.00, Partidul Socialiștilor anunță organizarea „unei întruniri sub formă de eveniment social-cultural în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, cu instalarea scenei, a aparatajului de sonorizare, a bannerelor etc.”.

În aceeași interval de timp, PSRM anunță un eveniment în scuarul Academiei de Științe a Moldovei și altul în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” – între 12.00 și 22.00. Pentru orele 14.00 și 21.00, sâmbătă și duminică, PSRM notifică municipalitatea despre intenția de a organiza un eveniment în scuarul Centrului comercial UNIC, iar între orele 08.00 și 22.00 – la Complexul memorial „Feciorii Patriei – Sfânta Amintire”.

Solicitată de IPN să ofere detalii despre program, Irina Astahova, ofițerul de presă al PSRM, a comunicat că deocamdată formațiunea „nu a anunțat nimic”. Dacă sunt depuse declarații prealabile, nu înseamnă neapărat că evenimentele vor avea loc. PSRM va anunța public în caz că va organiza ceva.

Pe 24 februarie, în R. Moldova vor avea loc alegeri parlamentare.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.