Tiraspolul respinge afirmațiile privind implicarea sa în transportarea alegătorilor

Administraţia Transnistriei respinge afirmaţiile privind implicarea sa în transportarea alegătorilor. Potrivit Infotag, despre aceasta a declarat vicepreşedinta Sovietului Suprem al Transnistriei, Galina Antiufeeva.

Galina Antiufeeva. Foto: tiras.ru

„Transnistria are propriul parlament. Oficial noi nu participăm la alegerile din Moldova, nu am deschis secții de votare pe teritoriul nostru. Însă avem cetățeni care au pașapoarte moldovenești și au dreptul să aleagă Parlamentul țării vecine. Noi respectăm rugămintea conducerii Moldovei de a nu-i împiedica pe aceşti cetăţeni să participe la vot. În ceea ce privește acuzațiile de fraudă din partea unor partide moldovenești, autoritățile transnistrene nu au nimic de-a face cu asta”, a spus Antiufeeva.

Reprezentanții opoziției au postat fotografii și materiale video pe rețelele sociale, din care se poate observa că locuitorii din Transnistria sunt aduşi în mod organizat la secțiile de votare din Moldova cu autobuze destinate special pentru aceasta. Președintele Igor Dodon, la fel, și-a exprimat îngrijorarea că a fost organizată aducerea alegătorilor, iar pentru participarea la alegeri, locuitorilor Transnistriei li se plătesc 20 de dolari.Categorii:Transnistria

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.