Gaburici a cerut verificarea serviciilor de transport pasageri

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a cerut Agenției Naționale Transport Auto să verifice corectitudinea prestării serviciilor de transport pasageri, precum și starea tehnică a unităților de transport.

Foto: fb.com/veaceslav.burlac

Un comunicat de presă al ministerului precizează că solicitarea a fost făcută urmare a unei scrisori a reprezentanților celor mai mari companii de transport pasageri, care reclamă activitatea ilicită a unor întreprinderi ce deservesc rutele internaționale auto.

„Companiile care deservesc rutele internaționale pentru transportul auto trebuie să garanteze pasagerilor confort, siguranță, prețuri accesibile și operativitate. Avem toate instrumentele la îndemână pentru a crea aceste condiții. Trebuie să lichidăm, în mod urgent, fenomenul transportatorilor ilegali, care prestează servicii cu microbuze reutilate, fără autorizație și revizie tehnică sistematică, respectiv punând în pericol securitatea pasagerilor”, a menționat Gaburici.

În context, Ministerul Economiei și Infrastructurii a îndeamnat călătorii să opteze pentru serviciile companiilor care prestează servicii în condițiile cadrului legal.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

2 răspunsuri

  1. Pe langa faptul ca sa se verifice ivaziunele fiscale sa verifice si conditiile de transportare a pasagerilor. Si nu in ultimul rand sa verifice starea de sanatatea a soferilor, ca unii din ei par a fi niste betivi sau persoane cu dereglari mentale in cat iti e frica sa mergi cu ei.

    Apreciază

  2. Mai des sa se verifice! Soferii nu dau bilete, si pun banii la ei in buzunar!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.