Rămas fără mașină după ce a cumpărat-o fără să o verifice

Un mijloc de transport procurat acum două săptămâni a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni în urma depistării modului incorect de ștanțare a numărului caroserie. Incidentul a fost înregistrat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni pe sensul de intrare în R. Moldova.

La linia de control s-a apropiat un microbuz de model Mercedes Sprinter 311 CDI cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești, condus de către un conațional în vârstă de 42 de ani. În timpul verificării actelor, polițistul de frontieră a sesizat indici neclari privind modul de ștanțare a numărului caroseriei, motiv pentru care s-a întreprins cercetări suplimentare.

Ca urmare, după ce s-a confirmat cele depistate inițial mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni, unde va fi parcat până la elucidarea tuturor circumstanțelor.

Audiat, bărbatul a comunicat că și-a procurat mașina în urmă cu două săptămâni de la un alt conațional oferind-ui prima jumătate din suma totală, iar despre cele depistate nu este în cunoștință de cauză. Mai mult, persoana a precizat că este deacord să coopereze cu echipa Poliției de Frontieră implicată în cercetarea cazului dat pentru a-l clarifica.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.