Dodon: Voi continua să creez condiții pentru realizarea femeilor în toate domeniile

Președintele Igor Dodon a adresat femeilor un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, sărbătorită anual în data de 8 martie. În mesajul său, Dodon susține că „este important ca politica statului să se concentreze pe susţinerea femeilor, a familiei și maternității”.

Igor Dodon. Captură video: fb.com/dodon.igor1

Mesajul lui Dodon:

Dragi femei! Scumpele noastre!

Voi meritaţi cele mai înalte distincţii, cele mai alese cuvinte si poezii, cele mai frumoase flori! Noi întotdeauna admirăm farmecul, feminitatea, optimismul şi frumusețea voastră.

Lumea se ţine pe umerii voştri firavi, vatra familiei este încălzită de dragostea voastră, voi dăruiţi viaţă, creşteţi şi educaţi copiii, iar noua generație este viitorul țării noastre. Totodată, voi reuşişi să obțineți cele mai bune rezultate şi în activitatea profesională.

În toate timpurile voi aduceți lumii dragoste și bunătate. Dând dovadă de putere şi perseverență în perioadele dificile ale vieții, voi munciţi neîncetat, făurind viitorul. Astăzi munca şi aportul vostru în viața ţării devin din ce în ce mai semnificative. Femeile au purtat întotdeauna o mare responsabilitate pentru prezentul și viitorul Moldovei noastre, pentru pace și armonie în societate.

Pentru mine, în calitate de președinte, este important ca politica statului să se concentreze pe susţinerea femeilor, a familiei și maternității. Voi continua să susţin programele sociale, să promovez valorile familiei, să creez condiții pentru realizarea femeilor în toate domeniile.

Vă felicit din suflet cu această minunată sărbătoare – Ziua Internațională a Femeii, 8 martie!Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.