S-a stins din viață regizorul Viorel Mardare

Regizorul Viorel Mardare s-a stins din viaţă în dimineaţa zilei de astăzi, 9 martie, la spitalul în care era internat. Anunţul a fost făcut pe o reţea de socializare, unde se menţionează că regizorul a decedat la ora 07:15.

Foto: gofundme.com

„Viorel a plecat la ceruri. Vă mulţumim că i-aţi fost alături în toată această perioadă în care a luptat cu cancerul. Vă mulţumim pentru suport, donaţii şi gânduri bune. Să-i păstrăm amintirea vie. Dumnezeu l-a luat la el, ne-a lăsat operele lui şi un gol imens pe care îl simte o ţară întreagă. Să îl pomenim cu un gând bun. Zbor lin, Viorel”, se mai scrie în postare.

Pe parcursul zilei, cei apropiaţi vor oferi detalii despre locul şi ziua în care toţi care l-au cunoscut îşi vor putea lua rămas bun de la regizorul Viorel Mardare.

Viorel Mardare a fost diagnosticat în luna august cu cancer, relatează Moldova 1. Luni la rând el a fost supus unui tratament costisitor. După diagnosticare a fost lansată o campanie de strângere de fonduri. Timp de două zile s-au adunat peste 100 de mii de euro.

Viorel Mardare a fost un cunoscut regizor. Producţiile sale au reuşit să impresioneze o ţară întreagă şi să treacă de hotarele republicii. Mardare s-a născut pe 7 octombrie 1981. În 2018, Viorel Mardare a devenit laureat al Premiului Naţional.Categorii:Cultură

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.