Voronin: A pierdut Moldova. Uitați-vă în Parlament, au intrat toți cei care au furat miliardul

Scorul mic al PCRM este o înfrângere pentru toată ţara, dar formaţiunea nu va ceda. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune Moldova 1.

Voronin plângând la monumentul lui Lenin. Foto: curentul.md

Liderul comuniştilor este sceptic în ceea ce priveşte crearea unei coaliţii între formaţiunile care au intrat în Parlament, fără implicarea partenerilor străini. Voronin susţine că mai bine ar fi anulate alegerile şi organizat un nou scrutin supravegheat de o instituţie internaţională.

„Evenimentele care o să urmeze după aceste alegeri o să demonstreze acest adevăr. A pierdut Moldova, a pierdut ţara, poporul. Uitaţi-vă în Parlament, au intrat toţi cei care au furat miliardul, în afară de aceştia de la ACUM”, a declarat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Potrivit liderului PCRM, rezultatul pe care l-a înregistrat formaţiunea sa se explică şi prin faptul că a fost o campanie electorală scurtă şi cu multe nereguli. Referindu-se la actuala componenţă a Parlamentului, Vladimir Voronin se arată sceptic referitor la o potenţială coaliţie.

„Lasă ei să se gândească, ei au vrut să ajungă în Parlament, ei doresc să conducă, ei consideră că au experienţă. Eu ştiu că nu o să se primească nimic. Ei cumva, cineva pe ei o să-i lipească, au prieteni peste Prut, la Washington, la Moscova”, a menţionat Voronin.

La alegerile parlamentare din 24 februarie, PCRM a obţinut 3,75 la sută din sufragii.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.