Dodon a pus țara la cale cu omul lui Putin

Președintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere de lucru cu ambasadorul Federației Ruse în R. Moldova, Oleg Vasnețov. Oficialii au făcut un schimb de opinii cu privire la dezvoltarea relațiilor de colaborare moldo-ruse, precum și despre situația internă din țara noastră.

Igor Dodon și Oleg Vasnețov. Foto: presedinte.md

Părțile au salutat faptul că în Rusia au demarat activitățile de marcare a Anului R. Moldova în Rusia. Astfel, șeful statului a specificat că în aceste zile, la Moscova, organizația obștească „Pentru prietenia dintre Moldova și Rusia” a organizat o Seară a prieteniei cu participarea reprezentanților organizațiilor obștești din Moldova și Rusia. „Urmează „Forumul oamenilor de afaceri” de la Kursk, „Festivalul Culturii Moldovenești” de la Sankt Petersburg – evenimente ce vor avea loc în luna aprilie, curent”, a menționat șeful statului.

De asemenea, oficialii și-au exprimat satisfacția în legătură cu desfășurarea în Moldova a acțiunilor dedicate aniversării a 75-a de la eliberarea Moldovei de sub ocupația fascistă.

În alt context, președintele l-a informat pe oficialul rus despre dialogul inițiat cu liderii principalelor forțe politice parlamentare în vederea depășirii blocajului politic post-electoral.

Potrivit unui comunicat al Președinției, Dodon și Vasnețov au fost unanimi în opinia că discuțiile demarate vor impulsiona procesele politice și vor contribui la determinarea partidelor respective în luarea unei decizii finale privind crearea unei majorități parlamentare sau organizarea alegerilor anticipate.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.