Anunț important al PDM

PDM a anunţat astăzi că lucrează deja la programul de guvernare pentru perioada 2019-2023 și intenționează în curând să îşi facă publică propunerea.

Potrivit Serviciului de presă la PDM, despre acest lucru s-a discutat la ședința săptămânală a conducerii partidului, care a avut în dimineața zilei de astăzi.

„Cetățenii așteaptă de la noi să ne respectăm angajamentele electorale făcute și să continuăm proiectele începute”, a afirmat Președintele PDM, Vlad Plahotniuc, în cadrul ședinței partidului.

Liderul democraților a subliniat că, în aceste zile, PDM își actualizează agenda de lucru, având la bază propunerile venite direct de la oameni şi rezultatele unui sondaj de opinie privitor la așteptările cetățenilor pentru dezvoltarea Moldovei în anii următori.

„Pe primul loc în lista de priorități a oamenilor se află continuarea politicii de majorare treptată a salariilor și pensiilor, continuarea și accelerarea Programului „Drumuri Bune pentru Moldova”, indemnizații majorate pentru copii, locuri de muncă, dezvoltarea economiei”, a conchis Vlad Plahotniuc.

În cadrul aceleiași ședințe a PDM s-a discutat şi despre indexarea pensiilor, oferirea ajutorului de Paști pentru pensionarii cu venituri mici și demararea Programului „Drumuri Bune 2”.

MoldpresCategorii:Politică

Etichete:,

2 răspunsuri

  1. bravo PDM! lucrați pentru oameni si in continuare!!!!!

    Apreciază

  2. in timp ce Maia si Nastase isi numara deputatii si isi impart scaunele, PD lucreaza. Cand o sa fie alegeri repetate, sa nu va mirati daca PD va avea de doua ori mai multi deputati decat Maia si Nastase luati la un loc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.