Socialiștii se pregătesc să dea lovitura

Comitetul executiv politic al PSRM și fracțiunea parlamentară a formațiunii se vor convoca mâine în şedinţă comună pentru a decide viitoarele acțiuni ale partidului. Anunţul PSRM a venit la scurt timp după ce conducerea blocului politic „ACUM” a invitat deputaţii socialişti la discuții publice.

Şedinţa organelor de conducere ale PSRM este planificată pentru dimineaţa zilei de mâine, iar decizia va fi anunţată la 10.30.

Blocul „ACUM” a specificat că aşteaptă socialiştii la ora 11.00 în sala de conferințe a Parlamentului Republicii Moldova.

Solicitat de un portal de ştiri din capitală, deputatul PSRM, Grigore Novac, a calificat invitaţia blocului „ACUM” drept „neserioasă” pe motiv că aceasta a fost făcută doar în presă, nefiind transmisă nicio scrisoare sau invitație oficială.

Anterior, blocul „ACUM” a mai făcut o invitaţie publică la dialog pentru toţi deputaţii care au acces în legislativ, însă au părăsit sala de şedinţă imediat ce la discuţii au venit deputaţi din Partidul „ŞOR“.

După validarea rezultatelor alegerilor parlamentare din 24 februarie, atât democraţii, cât şi socialiştii au invitat deputaţii din blocul „ACUM” la negocieri, însă invitaţiile acestora au fost refuzate.

MoldpresCategorii:Politică

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.