O acțiune de salubrizare a parcurilor va fi organizată sâmbătă la Chișinău

Locuitorii capitalei sunt îndemnați să participe sâmbătă, 13 aprilie a.c., la o acțiune de salubrizare a parcurilor din Chișinău. Anunțul a fost făcut luni la ședința săptămânală a serviciilor primăriei de șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu a îndemnat toți angajații primăriei, preturilor de sector, direcțiilor și întreprinderilor municipale să se alăture acțiunii.

„Dacă o să fie ploi, o să vedem cum facem. La fiecare acțiune de salubrizare pe care am avut-o am fost tot mai mulți, începând cu curățirea râului Bâc și acțiunea de înverzire. Sunt sigur că de data asta vor ieși și mai mulți voluntari”, a spus Ruslan Codreanu.

Campania de salubrizare de primăvară se va desfășura în capitală până la 26 aprilie. În cadrul acesteia, administrația publică locală organizează un șir de activități la care sunt îndemnați să participe și locuitorii capitalei. Printre acestea se numără curățenia generală a parcurilor, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni și curățenia generală a curților de blocuri, care este planificată pentru ziua de sâmbătă, 20 aprilie curent.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.