Chirtoacă spune în ce condiții ar putea candida la un nou mandat de primar al Chișinăului

PreședintelePL, Dorin Chirtoacă, declară că dacă cetățenii își vor dori, atunci va lua în calcul opțiunea de a candida pentru un nou mandat de primar general al municipiului Chișinău. Liberalul spune că intenționează să întrebe cetățenii despre acest lucru prin intermediul internetului și presei. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4, transmite IPN.

Dorin Chirtoacă

„Vreau să văd care este punctul de vedere al cetățenilor, după care voi lua o decizie. Pentru mine nu este vorba de a candida în sine, dar de a reveni la serviciu. Eu am fost scos cu forța de la serviciu și nu mai este obiectiv în sine să câștig alegerile ca anterior. În condițiile în care cetățenii vor fi favorabili persoanei mele, atunci voi lua în calcul o asemenea opțiune”, a declarat liderul PL.

Dorin Chitoacă spune că ar candida din partea Partidului Liberal, chiar dacă și blocul ACUM își va înainta un pretendent. „Nu este vorba de partid, dar de persoană. Blocul ACUM sau altcineva trebuie să aducă o persoană cu pondere care să se vadă că are capacitate în comparație cu alți candidați, inclusiv subsemnatul, dacă voi fi, să tragă la cântar mai mult și să poată mai multe să rezolve pentru Chișinău”, a afirmat politicianul.

„Oricine ar candidat la ora actuală nu știu dacă s-ar descurca mai bine decât mine în ceea ce privește problemele Chișinău”, consideră Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă a ocupat funcția de primar al Chișinăului timp de trei mandate, din 2007 până în 2018.Actualmente, este cercetat în dosarul parcărilor cu plată din mai 2017. El se află sub control judiciar, fiind învinuit de corupere pasivă, acceptarea și primirea, prin mijlocitor, a bunurilor ce nu i se cuvin. El pledează nevinovat și afirmă că procesul său are caracter politic.Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.