Un tovarăș de-al lui Dodon, interzis în Lituania

Interpretului rus Grigori Leps (Lepsveridze) i-a fost interzisă intrarea în Lituania.

Grigori Leps și Igor Dodon. Foto: zdg.md

Un decret în acest sens a fost semnat recent de către Ministrul de Interne lituanian, iar motivul interdicţiei impuse ar fi includerea interpretului rus, de către SUA, în lista persoanelor sancţionate, scrie svoboda.org, citat de zdg.md.

În anul 2013, autorităţile SUA l-au acuzat pe Grigori Leps de legături cu organizaţia criminală internaţională Brothers’ Circle. Potrivit informaţiilor deţinute de autorităţile din SUA, în 2013, Leps s-a ocupat de transportarea unor sume de bani pentru unul dintre liderii grupării criminale. În urma acestor acuzaţii, interpretul rus a primit interdicţie de intrare pe teritoriul SUA, iar activele pe care le deţinea în această ţară au fost îngheţate. Grigori Leps a negat orice legătură cu organizaţia criminală Brothers’ Circle, iar pe pagina sa oficială, în 2013, a declarat că se consideră un cetăţean care respectă legea.

„Dacă autorităţile Statelor Unite consideră că eu sunt un criminal, atunci să-l dezgroape pe Frank Sinatra şi să-l trimită la închisoare”, a declarat acesta. În vîrstă de 56 de ani, Grigori Leps este interpret de muzică pop şi chanson.

În anul 2018, ediţia rusească a revistei Forbes l-a clasat pe Grigori Leps pe locul patru în lista marilor vedete al showbizului rusesc.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.