ACUM: Ziua de 9 mai are semnificație dublă pentru noi

După ce au susţinut discursuri în care au vorbit despre importanţa Uniunii Europene şi despre războiul care a luat viaţa miilor de oameni, activiştii, membrii şi susţinătorii Partidului Acţiune şi Solidaritate şi ai Partidului Demnitate şi Adevăr au pornit să împartă pe străzile Chişinăului pliante informative despre valorile Uniunii Europene. Ulterior aceştia vor ajunge la Cimitirul Ostaşilor Români şi Memorialul Eternitate unde vor depune flori. La manifestaţia din faţa Parlamentului, liderul PAS, Maia Sandu a menţionat că ziua de 9 mai are mai multe semnificaţii pentru Republica Moldova, relatează trm.md.

„Ziua de 9 mai are semnificaţie dublă pentru noi. Aducem un omagiu trecutului, comemorându-i pe cei care au luptat pentru pace şi libertate dar şi este ziua când investim speranţe în viitor, pentru ca UE nu este doar o destinaţie dar şi un model de dezvoltare pe care ni-l dorim. UE reprezintă drumul cel mai scurt către libertate şi bunăstare, către democraţie şi modernizare”, a declarat preşedinta PAS, Maia Sandu.

„Noi toţi merităm altă viaţă, mult mai bună. Cei care au vorbit cu veteranii noştri, care au rămas foarte puţini, cunosc că dumnealor nu iubesc să povestească despre război. Ei au luptat pentru pace, prosperare şi dezvoltare şi nu pentru confruntări infernale de după război. Prieteni haideţi odată să îngropăm această secure de război în societatea noastră”, a declarat deputatul PAS, Alexandru Slusari.Categorii:Politică

Etichete:,

1 răspuns

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.