VIDEO. Putin a căzut în nas

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a făcut de râs în fața spectatorilor adunați la arena „Domul de gheaţă Balşoi” de la Soci. După ce a înscris opt goluri la un meci demonstrativ de hochei, la care a participat alături de foşti jucători ai Ligii Naționale, liderul de la Kremlin s-a împiedicat în timp ce în timp ce se bucura de victorie și saluta spectatorii.

Preşedintele rus dădea un tur al ringului ca să salute publicul după meci şi nu a văzut că pe gheaţă era un covor roşu. Unul dintre bodyguarzi a încercat să-i atragă atenţia, dar a fost prea târziu. Liderul de la Kremlin s-a împiedicat şi a căzut pe burtă, în văzul întregii arene. El s-a ridicat repede şi a continuat turul de victorie, ca şi cum nimic nu s-a întâmplat.

Liderul de la Kremlin, în vârstă de 66 de ani, părea că se simte bine după căzătură.

Vladimir Putin este un mare fan al hocheiului şi joacă periodic meciuri demonstrative cu oficiali ai statului, oameni de afaceri şi foşti sportivi profesionişti. Partidele sunt practic evenimente de propagandă, transmise cu mare fast de televiziunea de stat din Rusia.

Vineri seară, Vladimir Putin a jucat în echipa legendelor, alături de vedete ale hocheiului rusesc precum Slava Fetisov şi Pavel Bure. Associated Press şi Reuters au transmis că Putin a înscris opt goluri în meci, în timp ce Kremlinul a transmis că a înscris 10 goluri în partida care s-a încheiat cu scorul de 14 la 7. Colegul său de echipă, ministrul apărării Serghei Șoigu, i-a mai adăugat în palmares 3 goluri. Vladimir Putin, a cărui încredere de care se bucură în rândul populației a scăzut în ultimii ani în Rusia din cauza problemelor economice, joacă având numărul 11 pe tricou, iar la aceste meciuri i se oferă mereu ocazii de a înscrie.

Echipa adversă a fost formată din jucători amatori, în care au fost incluşi prietenul din copilărie al lui Putin, Ghennadi Timcenko, miliardarul Vladimir Potanin şi mai mulţi guvernanţi ruşi.

digi24.ro, news.roCategorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.