Comportamentul lui Năstase, văzut de unii comentatori

Comportamentul liderului PPDA, Andrei Năstase, este criticat de unii comentatori politici și jurnaliști. În opinia lor, atacurile politicianului față de „jurnaliștii incomozi” sunt de neacceptat mai ales pentru o persoană publică. Opiniile au fost exprimate la emisiunea „Replica” de la postul Prime TV, transmite IPN.

Andrei Năstase. Foto: telegraph.md

Jurnalista Oxana Bodnar consideră că Andrei Năstase, prin comportamentul său, demonstrează că nu este pregătit nu numai de a fi deputat în Parlament, dar și de a ieși în public și de a vorbi despre propriile convingeri. „În schimb, el îi atacă pe cei care îi adresează întrebări foarte firești”, spune Oxana Bodnar. În opinia ei, politicianul nu are nici pe departe o reputație ireproșabilă și oamenii încep să se dezamăgească de comportamentul lui.

Vicepreședintele Organizației Tineretului Democrat, Ion Harghel, este de părere că comportamentul lui Andrei Năstase demonstrează că ar fi frustrat. În opinia lui, obișnuința de a ataca presa incomodă ar fi moștenit-o de la alți politicieni cum este fostul premier Vlad Filat. Ion Harghel consideră că acest lucru îl costă pe Andrei Năstase mai ales că rating-ul lui ar fi tot mai erodat cu trecerea timpului.

Referindu-se la comportamentul politicienilor din opoziție, comentatorul politic Vitali Catană spune că există linii roșii care nu trebuie trecute – decența, bunul simț, educația. În opinia lui, politicienii din opoziție, cel mai probabil, au o anumită tactică de a ataca. „Dacă e tehnologie, atunci e de înțeles – aplică niște etichetări știindu-le și având măsura propriei lor condiții și o extrapolează față de alții”, a declarat Vitali Catană.

Reclame


Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Nastase e bolnav psihic. Nu va mai pricaliti atata de el

    Apreciază

  2. Nu si-a putut ascunde mult timp adevarata fata.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.