Miting în susținerea lui Ilan Șor la Curtea de Apel Cahul

Câteva sute de susținători și simpatizanți ai președintelui Partidului ȘOR, deputatul Ilan Șor s-au adunat luni, 20 mai, în fața sediului Curți de Apel Cahul, pentru a cere justiție corectă și pedepsirea adevăraților vinovați ai jafului bancar. Manifestația a avut loc în contextul unei noi ședințe de judecată pe marginea dosarului lui Ilan Șor.

Ilan Șor a fost întâmpinat de manifestanții care au venit să-l susțină, iar mai mulți dintre ei au ținut neapărat să-l cuprindă, sau cel puțin să se salute cu tânărul politician. „Este un om cu literă mare”, a exclamat o doamnă.

Ilan Șor le-a mulțumit susținătorilor săi și i-a asigurat că va dovedi adevărul în instanță.

„Mulțumesc mult că ați venit să mă susțineți. Întotdeauna simt susținerea voastră și anume aceasta îmi dă puteri să lupt, să merg înainte și să facem lucruri bune împreună. Sunt sigur că vom învinge și le vom demonstra tuturor adevărul. Vă promit! Mulțumesc!”, a declarat Ilan Șor.

Manifestanții au scandat „Ilan, suntem cu tine!”, „victoria este a noastră!” și au afișat și pancarte cu mesaje de susținere pentru Ilan Șor și în care cereau o justiție corectă. „Ilan Șor pentru popor, poporul pentru Ilan Șor”, „Jos mâinile de pe Ilan Șor”.

Oamenii au cerut o justiție corectă și s-a pronunțat împotriva așa-numitei „justiții televizate”, când cineva este acuzat fără probe, iar mass-media, în special cea controlată politic, inițiază campanii de denigrare a acelei persoane.

Amintim că Ilan Șor este fostul președinte a Consiliului de administrație al Băncii de Economii care a colaborat cu ancheta în dosarul furtului miliardului, iar datorită depozițiilor sale politicieni corupți și controversați oameni de afaceri au fost deferiți justiției și condamnați, printre aceștia numărându-se fostul premier Vlad Filat și așa-numitul „raider Nr1 din spațiul CSI”, Veaceslav Platon. Anterior Ilan Șor a declarat că anume cei doi sunt adevărații și principalii beneficiari ai jafului bancar din 2014. Declarațiile acestuia sunt confirmate și de un raport realizat de renumita companie internațională Quintel Intelligence și de cunoscutul avocat regal britanic, James Ramsden şi că principalii beneficiari nu se regăsesc în raportul Kroll.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.