PSRM a respins invitația ACUM: inițiativă populistă

Partidul Socialiștilor consideră propunerea Blocului ACUM de a organiza ședința Parlamentului ca fiind nefondată și care nu merită să fie luată în considerare. Într-un comunicat de presă al formațiunii se spune că inițiativa lansată astăzi, 21 mai, de Blocul ACUM este una populistă, transmite IPN.

Foto: moldova-suverana.md

„Fracțiunea Partidului Socialiștilor subliniază că pentru a depăși criza politică este necesar să se creeze o majoritate parlamentară sau să se convină, cel puțin privind alegerea în prima etapă a conducerii parlamentului”, se spune în comunicat.

Partidul Socialiștilor confirmă „disponibilitatea și interesul său pentru crearea unei majorități parlamentare stabile și a unui guvern de coaliție care să depășească criza politică, în conformitate cu decizia Consiliului Republican din 12 aprilie 2019”.

Blocul Politic ACUM a anunțat astăzi, 21 mai, că invită fracțiunea PSRM la „sesiunea specială a Parlamentului, începând cu ora 14.00, pentru a alege conducerea Parlamentului și a vota inițiativele legislative antioligarhice”.Categorii:Politică

Etichete:,

1 răspuns

  1. Da ce trebuia să vină deodată, de multe ori PAScuDA au dat cu piciorul în ședințe și inițiative și acum se dau mare și tare având minoritatea!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.