Fost primar al orașului Tiraspol, ucis în Ucraina

Fostul primar al orașului Tiraspol, Andrei Bezbabcenko, a fost găsit fără suflare într-o localitate din regiunea Odesa, Ucraina. Potrivit presei ucrainene, acesta a fost depistat cu semne de moarte violentă și cu mâinile legate, într-o clădire părăsită, transmite IPN.

Fostul funcționar a fost depistat rezemat de un perete, iar alături era parcat un automobil de model Infiniti. Dispariția lui Andrei Bezbabcenko a fost anunțată pe 21 mai de către soția acestuia.

Începând cu anul 1990, Andrei Bezbabcenko a condus o companie de construcții de la Tiraspol. În perioada anilor 2012-2016 a fost președintele așa-zisei „administrații de stat de la Tiraspol și Dnestrovsc. Presa ucraineană mai scrie că, aflându-se în această funcție, Bezbabcenko era în conflict cu holdingul transnistrean „Sheriff”.

Pe 28 septembrie 2016, Andrei Bezbabcenko a dimisionat și s-a implicat în campania electorală a așa-zisului lider al regiunii transnistrene de atunci, Evgheni Șevciuk. După înfrângerea ultimului, Bezbabcenko ar fi fugit în Ucraina.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.