Surprize-surprize! Cum un partid vrea să consolideze polul Unionist din R. Moldova

Activistul civic și reprezentantul marcant al diasporei ucrainene din R. Moldova, Mihail Bargas, a fost ales vicepreședinte al Partidului Acțiunea Democratică (PAD). Numirea a fost propusă de către liderul PAD, Mihai Godea, și a fost votată în unanimitate de către Consiliul Politic Național.

Mihail Bagas

„Promovăm un proiect unionist responsabil, o unire care să consolideze întreaga societate basarabeană, cu minoritățile noastre, cu elitele noastre, cu moștenirea noastră istorică. Mihail este un reprezentant remarcabil al diasporei ucrainene din R. Moldova, un activist civic cu impact care va aduce un aport de valoare consistentă în echipa PAD și în proiectul unionist”, a declarat, în context, liderul PAD.

În aceeași ședință, CPN al PAD a desemnat echipa responsabilă pentru alegerile locale care, potrivit legii trebuie să se desfășoare în acest an. Prim-vicepreședintele PAD, Viorel Savva, va conduce campania electorală și va conduce o echipă formată din profesioniști cu experiență în dezvoltare urbană și rurală, activiști civici și experți în comunicare publică.

Potrivit PAD, coptarea noilor membri se înscrie în efortul asumat al PAD de a consolida polul unionist si pro-românesc din R. Moldova.

Prin Rezoluția Congresului al II-lea Extraordinar, PAD și-a asumat accelerarea Unirii cu România, crearea și consultarea publică a unei strategii de Re-Unire și promovarea fuzionării tuturor forțelor politice unioniste într-un singur partid.

Mihail Bagas


Categorii:Politică

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.