Filip cere măsuri urgente pentru finalizarea reparației traseului Chișinău-Ungheni

Prim-ministrul Pavel Filip a dat termen 2 zile Ministerului Economiei și Infrastructurii și Administrației de Stat a Drumurilor să discute cu firma care efectuează lucrările pe traseul Chișinău-Ungheni și să ia o decizie referitor la finalizarea acestora.

Drumul urma să fie dat în folosință încă în iulie 2016, dar lucrările s-au tergiversat din cauza antreprenorului. „Pe oameni nu îi interesează motivele pentru care lucrările întârzie, nu îi interesează că această firmă a plătit din 2016 penalități de 360 mii de euro din peste 5 milioane de euro calculate, oamenii vor să meargă pe drum de calitate. Și noi avem o responsabilitate în fața cetățenilor”, a spus Pavel Filip.

Prim-ministrul a accentuat că nu va mai accepta amânarea lucrărilor și drumul va fi construit cu acest antreprenor sau altul. ,,Noi nu trebuie să așteptăm, dar trebuie să evaluăm situația așa cum este. Și trebuie să punem punctul pe ,,i”. Sau continuăm, dar atunci dvs. trebuie să demonstrați că puteți, să vă plătiți toate datoriile și să demonstrați că puteți lucra. Dacă nu, atunci trebuie să recunoașteți deschis că nu aveți posibilități să faceți asta. Dar nu trebuie să ne batem joc de oameni. Cu dvs. sau fără dvs., acest drum va fi finalizat”, a conchis premierul.

Valoarea lucrărilor pentru drumul național Chișinău-Ungheni-Sculeni se estimează la peste 55 milioane de euro.Categorii:Actualitate

Etichete:,

1 răspuns

  1. Constructorii de drumuri mai trebuiesc impinsi cateodata sa se apuce de munca, nu sa stea doar sa o gura de vorba si sa fumeze.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.