Godea: „În culise se lucrează pentru formarea unei majorități parlamentare”

Preşedintele Partidului Unităţii Naţionale, Anatol Şalaru, susţine că dacă se va produce o alianţă între blocul ACUM şi PSRM şi structurile de forţă, dar şi alte instituţii de stat vor ajunge sub influenţa Rusiei, atunci acesta promite că va ieşi în stradă.

Politicianul susţine că există un asemenea risc având în vedere că săptămâna viitoare la Chişinău vin factori de decizie din Federaţia Rusă, UE şi SUA. În opinia lui, aceştia vin tocmai pentru a influenţa crearea unei majorităţi între ACUM şi PSRM.

Preşedintele Partidului Acţiunea Democratică, Mihai Godea, consideră că lucrurile pot evolua în orice direcţie pe arena politică de la Chişinău.

„Perioada aceasta de acalmie vorbeşte despre faptul că se lucrează în culise pentru formarea unei majorităţi parlamentare”, a mai spus politicianul.

Directorul Institutului de Cercetări Juridice, Politice şi Sociologice, Victor Juc, consideră că este bine când se face schimb de opinii în afara camerelor de luat vederi. Potrivit lui, probabil în culise au loc acum luări de poziţii dat fiind faptul că există doi factori de influenţă: cel intern şi cel extern.

Opiniile au fost exprimate la emisiunea „Butonul Roşu” de la postul de televiziune Moldova 1, relatează Radio Moldova.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.