Infractor reținut cu focuri de armă la frontiera moldo-ucraineană

Patrupedul Poliției de Frontieră Delli a luat urma unui conațional, fiind reținut de către polițiștii de frontieră din SPF Volintiri în această dimineață, în timp ce se deplasa cu pas grăbit spre ieșirea din țară. Acesta a reușit să evadeze din izolatorul Inspectoratului de Poliție Ștefan Vodă, după ce a fost condamnat penal la 10 ani de pușcărie.

border.gov.md

În dimineața zilei de astăzi, 31 mai, în adresa Direcției regionale Est a parvenit o orientare din partea IP Ștefan Vodă cu privire la evadarea unui deținut. Conform ordinului de ridicare pe comenzile special au fost alertate grupele de intervenție a subdiviziunilor DR Est cu implicarea câinelui de serviciu Delli, care a luat urma infractorului. Asfel că, s-a reușit blocarea direcțiilor de risc, iar echipa operativă formată de angajații Poliției de Frontieră și IP Ștefan Vodă au identificat direcția de deplasare și anume spre Slobozia – Cistovodnoe.

Somat să se oprească, acesta a încercat să fugă, polițiștii de frontieră fiind constrânși de a efectua trei împușcături pe plan vertical pentru al reține.

Locuitorul satului Purcari, raionul Ștefa Vodă, în vârstă de 25 de ani este condamnat la 10 ani privațiune pentru furt, viol și aplicarea violenței fizice.

Polițiștii de frontieră au înregistrat incidentul, iar cazul este cercetat pentru elucidarea tuturor circumstanțelor. În prezent, bărbatul se află în izolatorul de detenție preventivă al IP Ștefan Vodă.

Reclame


Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.