Un lider comunist îndeamnă concetățenii „să nu se teamă și să nu tacă”

Liderul Partidului Comunist Transnistrean (PCT), Oleg Horjan, a îndemnat locuitorii regiunii „să nu se teamă şi să nu tacă”.

Oleg Horjan. Foto: dnestr.tv

Potrivit Infotag, despre aceasta se menţionează într-un mesaj al politicianului „către poporul RMN”, în care „arestarea sa, procesul ruşinos de judecată și așa-numita pedeapsă” sunt numite „o tentativă zadarnică și absolut fără speranță a echipei de guvernământ de a păstra puterea”.

„Înțelegând că vor pierde alegerile ordinare și, eventual, alegerile extraordinare, actuala conducere transnistreană a decis să scape în acest fel de un rival politic periculos care nu poate fi cumpărat sau vândut. Aceşti tipi nu au viitor! Cu toată puterea aparentă a lor, această guvernare și această firmă („Sheriff” – „I.”) este un colos pe două picioare de lut foarte slabe. Ei au pierdut sprijinul Rusiei și poporul îi urăște”, a spus Horjan.

Potrivit lui, „puterea falită încearcă prin amenințări și frică să înăbușe împotrivirea tot mai mare din republică”.

„Între pereţii Dumei de Stat a Federației Ruse se spune deja că în Transnistria activează o mafie, conducerea transnistreană este comparată cu fasciștii. După acțiunile destul de evidente și concrete ale guvernării transnistrene marionete de susţinere a forțelor antiruseşti din Moldova și Ucraina, mulți din Rusia au înțeles că a venit timpul pentru a acționa”, a spus Horjan.

El a subliniat că scopul său principal este „să elibereze republica de cei care o jefuiesc de aproape 30 de ani”.

„Transnistria poate deveni o republică prosperă şi puternică numai atunci când se va elibera de puterea absolută a firmei şi de marionetele sale de la putere. Vă promit că o vom face! Vă îndemn să vă uniţi în jurul opoziției poporului, în jurul acelor asociații obștești și al oamenilor care sunt deja angajați într-o luptă acerbă împotriva acestui regim. Sunt convins, știu că nimeni nu poate opri poporul transnistrean în lupta lor dreaptă. Așa a fost în 1992, așa va fi astăzi, așa va fi întotdeauna!”, susţine politicianul.Categorii:Transnistria

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.