Dodon i-a transmis un mesaj lui Trump

Președintele Igor Dodon i-a transmis astăzi un mesaj de felicitare omologului său american, Donald Trump, cu ocazia zilei de naștere. În mesajul său, Dodon îi mulțumește lui Trump pentru „deschiderea și interesul față de Republica Moldova”.

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Mesdajul integral transmis de Dodon:

STIMATE DOMNULE PREȘEDINTE,

Cu ocazia zilei Dumneavoastră de naştere, am plăcerea să Vă adresez, în numele poporului Republicii Moldova şi al meu personal, cele mai calde felicitări, împreună cu sincere urări de sănătate, prosperitate și pace.

Permiteți-mi să profit de această fericită ocazie și să Vă mulțumesc în mod aparte pentru deschiderea și interesul față de Republica Moldova, manifestate în cadrul scurtei noastre discuții de la Paris, în anul trecut. Sunt convins că implicarea Statelor Unite ale Americii, în calitatea ei de voce importantă pe plan internațional, în promovarea pozitivă și dinamică a procesului de reintegrare politică durabilă a Republicii Moldova va contribui substanțial și la consolidarea securității generale în Europa de Est. Sper să avem ocazia unei discuții mai detaliate asupra acestui subiect important în viitorul apropiat.

Reiterând urările de bine Dumneavoastră și familiei, Vă rog să acceptați, Stimate Domnule Președinte, asigurarea înaltei mele considerații.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.