BERD dorește și în continuare să aibă un impact real în dezvoltarea R. Moldova

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a avut o întrevedere cu Angela Sax, șef al Oficiului Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în Republica Moldova. Agenda discuțiilor a inclus mai multe subiecte, printre care dezvoltarea unei infrastructuri calitative și moderne, îmbunătățirea securității energetice, a mediului de afaceri etc.

Angela Sax l-a felicitat pe Vadim Brînzan cu ocazia învestirii sale în funcția de ministru al Economiei și Infrastructurii, menționând că BERD dorește și în continuare să aibă un impact real în dezvoltarea Republicii Moldova.

La rândul său, ministrul Vadim Brînzan și-a exprimat gratitudinea pentru suportul acordat de BERD de-a lungul anilor, declarând că expertiza și sprijinul partenerilor internaționali este extrem de important pentru Moldova.

În portofoliul proiectelor susținute de BERD în Republica Moldova, cele mai multe resurse financiare s-au alocat dezvoltării infrastructurii (peste 60%) și sectorului energetic (aproximativ 20%).Categorii:Economie

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.