Fracțiunea Partidului ȘOR: Actuala majoritate parlamentară merge pe calea dictaturii

Actuala majoritate parlamentară PSRM-ACUM și-a început activitatea cu încălcarea gravă a normelor democratice. În rezultat, acest lucru va duce Moldova pe calea dictaturii. 

Despre acest lucru se vorbește într-o declarație a fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ȘOR, în cadrul ședinței plenare de astăzi, 9 iulie, unde pe ordinea de zi a figurat un singur subiect – ”Proiectul de hotărâre cu privire la constatarea neîntrunirii condițiilor de numire în funcția de Procuror General a lui Eduard Harunjen”.

În declarație se menționează faptul că Partidul ȘOR nu apără procurorul general, la fel ca și magistrații și procurorii care de-a lungul anilor au persecutat reprezentanții Partidului ȘOR.  

«În ultimii 4 ani, Partidul ȘOR, echipa noastră și liderul Ilan Șor am fost persecutați și supuși presiunilor din partea sistemului justiției și a forțelor de ordine, iar relațiile nu au fost dintre cele mai prietenoase”, au menționat deputații. Aleșii poporului au menționat că apără statul de drept: ”Noi apărăm Legea fundamentală și drepturile statului. Suntem de partea Moldovei, statul care are dreptul să se dezvolte pe calea democrației și respectarea Legii”.

În acest sens, Partidul ȘOR se arată împotriva modului în care își desfășoară activitatea actuala majoritate parlamentară. «Cu ce sunteți mai buni?! Cum puteți să vă numiți pro-europeni?! Noi nu cunoaștem adevăratele motive pentru care actuala guvernare face ceea ce face astăzi».

În context, deputații fracțiunii ȘOR susțin că astfel de acțiuni duc spre dictatură, ceea ce se va reflecta negativ atât pentru actuala coaliție de guvernământ, cât și pentru întreaga țară.

În rezultat, deputații fracțiunii Partidului ȘOR s-au abținut de la votul proiectului privind revocarea din funcție a lui Eduard Harunjen.

În acest mod, aleșii poporului aleși pe listele Partidului ȘOR au demonstrat că actuala coaliție de guvernare  repetă practicile judicioase ale vechii guvernări.

Anterior, Partidul ȘOR a vorbit în nenumărate rânduri despre faptul că politica dusă de actuala majoritate parlamentară se transformă pe zi ce trece în dictatură, mai ales prin acțiunile întreprinse pentru a se răfui cu partidele din opoziție.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.