Poliția de Frontieră // O nouă formă de primire în audiență a cetățenilor

De astăzi va fi pusă în practică o nouă formă de primire în audiență a tuturor persoanelor care doresc să discute cu șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi. Astfel că în fiecare zi de marți și joi, în intervalul orelor 14:00 – 17:00, cetățenii sunt așteptați la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, cu sediul în mun. Chișinău. Personalul Poliției de Frontieră pot solicita o audiență în orice zi a săptămânii, conform programului de lucru.

Rosian Vasiloi și-a arătat deschiderea totală spre discuții și conlucrare cu fiecare cetățean, doar cu susținere și unificarea eforturilor se va reuși de a readuce Poliția de Frontieră alături de instituțiile cu un grad înalt de încredere și de perspectivă.

„Sunt plăcut surprins de multitudinea de adresări venite din partea dumneavoastră, asigurându-Vă că toate vor fi examinate, iar acele propuneri de optimizare a instituției de frontieră se vor regăsi printre prioritățile de dezvoltare. Voi aprecia curajul și dorința dumneavoastră de a colabora pe toate dimensiunile”, a menționat șeful Poliției de Frontieră.

Primirea în audienţă de către conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră se efectuează în corespundere cu prevederile Hotărârii Guvernului RM nr.689 din 13.09.2009 „Cu privire la organizarea audienţei cetăţenilor”, (Monitorul oficial al Republicii Moldova, 2009, Nr. 166-168 art. nr. 767) şi în scopul asigurării respectării dreptului la petiţionare al cetăţenilor.Categorii:Actualitate

Etichete:,

2 răspunsuri

  1. KGB-istul vrea să arate că este la contact cu cetățenii, dar nu e chiar așa, el e la contact doar cu Năstase!

    Apreciază

  2. Ce pot sa discute cetatenii cu acest infiltrat al Rusiei. Vor merge la el cei care vor vrea sa vinda tara.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.