Renato Usatîi va deveni consilierul primarului de Bălți

Renato Usatîi susține că i-a propus actualului primar al oraşului Bălţi, Nicolai Grigorișin, să devină consilierul lui. Cel din urmă ar fi fost de acord, astfel că Usatîi va fi consilierul lui Grigorişin de la 1 august.

Renato Usatîi. Foto: deschide.md

„Pentru a interveni în activitatea unei întreprinderi municipale, pentru a lua decizii, am nevoie de o anumită poziţie. În plus, va uşura viaţa lui Nicolai Grigorişin”, a declarat acesta la o întâlnire cu susţinătorii săi.

Usatîi a mai spous că ştie foarte bine dificultăţile cu care se confruntă primarul în postul său de lider al oraşului Bălţi.

În acest statut, liderul Partidului Nostru va putea să promoveze în mod direct dezvoltarea municipală, să-l ajute pe actualul edil al oraşului în rezolvarea problemelor cele mai dificile şi să caute o repartizare echitabilă a finanţelor de la guvernul central, se arată pe site-ul său oficial.Categorii:Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

  1. In tot circul asta sunt interesante 2 factori, primul e ca Usatii a fost adus in tara de Dodon pentru teatru cu ce si se descurca bine in sustragerea atentie de la kkt care le face guvernarea actuala, si a doua este ca stapanul consilieaza sluga sa, amuzant de fapt si tragic in acelasi moment cu soarta cetatenilor din Balti avand asa o conducere.

    Apreciază

  2. Poftim! Nu s-a schimbat bine guvernarea ca Usatii nu numai ca a fost adus in tara si eliberat, dar acum i se dau si functii de raspundere.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.