Șofer băut la volan și pasager agresiv, depistați în trafic de polițiștii de frontieră

Doi tineri, în stare de ebrietate și agresivi, au fost depistați de un echipaj mobil al Poliției de Frontieră în satul Sălcuța, raionul Căușeni, în timp ce se deplasau haotic cu mjlocul de transport. Incidentul a fost semnalat ieri, 2 august a.c., în jurul orei 19:00.

Foto: border.gov.md

Conform dispoziției de lucru, polițiștii de frontieră din Direcția regională EST se deplasau pe traseul R26, la un moment dat fiind depășiți de un BMW cu numere de înmatriculare străine. Automobilul se deplasa pe traseu haotic și cu viteză, creând situații de accident. La semnalul angajaților de frontieră, mașina s-a oprit, fiind constatată prezența a doi bărbați, vizibil în stare de ebrietate.

Verificarea acestora a fost posibilă cu greu, persoanele au prezentat actele de la distanță și nu doreau să se supună la unele solicitări ale patrulei. În timpul discuției atât șoferul, cât și pasagerul, au manifestat agresiune împotriva polițiștilor de frontieră, numindu-i pe aceștia cu cuvinte necenzurate și jignitoare. Ba mai mult că cei doi bărbați, cu vârste de 35 și, respectiv 24 de ani, au încercat să fugă de la fața locului. Ca urmare unul dintre agresori a fost încătușat, datorită faptului că a opus rezistență, iar al doilea a reușit să fugă și să se facă nevăzut într-o direcție necunoscută.
Persoana reținută, dar și automobilul suspecților, au fost escortate la Inspectoratul de Poliție Căușeni și predate, conform procedurilor legale, pentru documentarea cazului în continuare. Între timp a fost depistată și cea de-a doua persoană.

Totodată, pe lângă cercetarea șoferului pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, acesta împreună cu pasagerul vor fi documentați și pentru nesubordonarea și opunerea de rezistență angajatului Poliției de Frontieră, infracțiune ce se sancționează cu amendă de la 2.500 la 5.000 lei sau cu arest contravențional de până la 15 zile.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.