VIDEO. Hoți reținuți în flagrant la Chișinău

OOamenii legii au reținut doi indivizi cu vârstele de 34 și 37 ani, originari din raionul Șoldănești și municipiul Chișinău, pentru pungășii. Anterior, aceștia s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni similare.

politiacapitalei.md

Primul incidentul a avut loc în data de 31 iulie, în troleibuzul de pe ruta nr. 22, pe bd. Ștefan cel Mare, unde bănuitul a sustras din rucsacul unei domnișoare în vârstă de 18 de ani, portmoneul în care se aflau actele și mijloace bănești, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 500 lei. Individul a fost reținut în flagrant de către polițiști și escortat la inspectorat pentru audieri, unde asupra lui au fost depistate mijloacele bănești sustrase.

Alt caz a avut loc în data de 9 august, în rutiera nr. 123, când bănuitul profitând de neatenția victimei, o tânără de 21 de ani, i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau actele, cardurile bancare și bani în sumă de 180 euro și 1800 lei.

Atât bunurile materiale cât și banii sustrași, au fost depistați de către polițiști asupra făptașilor, fiind ulterior returnate victimelor.

Indivizii sunt cercetați penal pentru ,,pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă , muncă neremunerată în folosul comunității , sau cu închisoare de până la 2 ani.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.