Ghimpu: Au plecat oamenii lui Plahotniuc și au venit oamenii lui Dodon și Năstase

„Joc perfid în ultima clipă, ca să nu zică lumea, că îşi pun ‘neamurile’”, aşa comentează Mihai Ghimpu concursul care a fost organizat pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională.

Mihai Ghimpu. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

„Marea ‘gogonată’ ACUM – că toate funcţiile vor fi ocupate doar în bază de concurs, criteriile de bază fiind integritatea şi meritocraţia!!! Şi de ce să nu spui minciuni când eşti în opoziţie, dacă la moldoveni minciuna prinde mai bine decât adevărul…”, a scris Ghimpu pe Facebook.

Vineri Parlamentul i-a desemnat pe socialistul Vladimir Ţurcan şi Domnica Manole la funcţia de judecător la Curtea Constituţională, chiar dacă concursul organizat pentru această funcţie a fost câştigat de alte persoane.

Igor Dodon spune că actuala guvernare nu era obligată să organizeze concurs pentru a desemna noii candidaţi la Curtea Constituţională, dar dacă a făcut acest lucru, trebuia să respecte şi rezultatele.

Andrian Candu a criticat dur numirea în funcţie a judecătorilor la Curtea Constituţională, declarând că actuala guvernare a minţit că va depolitiza Curtea Constituţională, ca până la urmă să fie numiţi trei judecători care sunt afiliaţi actualei guvernări.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.