Român din Germania condamnat la închisoare pentru că a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Un român de 41 de ani, stabilit în Germania, la Düsseldorf, de aproape 20 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru că a încercat de mai multe ori să se sinucisă în gara centrală din oraș.

express.de

Dorian G. a vrut de câteva ori să se arunce în fața trenurilor care soseau pe linia 13, dar a fost salvat de fiecare dată de angajați sau pasageri, potrivit Express.de.

Potrivit sursei citate, bărbatul este în Germania încă din 2010, dar nu a reușit să se adapteze. În ultima perioadă nu a mai avut loc de muncă și nici locuință. De asemenea, Dorian nu învățase limba germană și era alcoolic. După fiecare tentativă de suicid a fost internat la psihiatrie, dar externat după câteva zile.

După ultima tentativă, societatea de transport feroviar l-a dat în judecată pentru punerea în pericol a circulației feroviare de cel puțin două ori. Pentru că a ripostat în momentul reținerii, Dorian a mai fost acuzat și de ultraj.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul a încercat să se sinucidă prima oară după ce a aflat că fosta iubită s-a căsătorit cu un alt bărbat, apoi pentru că nu reușea să se angajeze.

Dorian G. va petrece în închisoare cel puțin 9 luni. La pronunțarea pedepsei, el a declarat că în acest timp va urma cursuri de limbă germană, că își va căuta loc de muncă și este decis să renunțe la alcool și să se îndrepte.

digi24.roCategorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.