Român din Germania condamnat la închisoare pentru că a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Un român de 41 de ani, stabilit în Germania, la Düsseldorf, de aproape 20 de ani, a fost condamnat la închisoare pentru că a încercat de mai multe ori să se sinucisă în gara centrală din oraș.

express.de

Dorian G. a vrut de câteva ori să se arunce în fața trenurilor care soseau pe linia 13, dar a fost salvat de fiecare dată de angajați sau pasageri, potrivit Express.de.

Potrivit sursei citate, bărbatul este în Germania încă din 2010, dar nu a reușit să se adapteze. În ultima perioadă nu a mai avut loc de muncă și nici locuință. De asemenea, Dorian nu învățase limba germană și era alcoolic. După fiecare tentativă de suicid a fost internat la psihiatrie, dar externat după câteva zile.

După ultima tentativă, societatea de transport feroviar l-a dat în judecată pentru punerea în pericol a circulației feroviare de cel puțin două ori. Pentru că a ripostat în momentul reținerii, Dorian a mai fost acuzat și de ultraj.

Potrivit datelor din anchetă, bărbatul a încercat să se sinucidă prima oară după ce a aflat că fosta iubită s-a căsătorit cu un alt bărbat, apoi pentru că nu reușea să se angajeze.

Dorian G. va petrece în închisoare cel puțin 9 luni. La pronunțarea pedepsei, el a declarat că în acest timp va urma cursuri de limbă germană, că își va căuta loc de muncă și este decis să renunțe la alcool și să se îndrepte.

digi24.ro

Reclame


Categorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.