Ruslan Codreanu vrea să fie primar al Chișinăului

Fostul primar general interimar al Chişinăului Ruslan Codreanu a anunţat pe o reţea de socializare că va candida independet, la funcţia de primar al capitalei, la alegerile din toamnă.

Ruslan Codreanu

„Am decis să candidez independent la primăria capitalei, deşi am primit propuneri de a candida din partea unor partide politice. În următoarele 2 săptămâni trebuie să reuşim să colectăm 10 000 de semnături. Numai cu sprijinul vostru pot să acumulez semnăturile necesare pentru a candida. Vreau să îmi oferiţi şansa să transformăm oraşul aşa cum îl dorim”, se arată în postare.

Codreanu mai spune că într-un an de interimat, a fost motivat să dovedească că se poate de făcut lucruri bune pentru Chişinău.

„Da, nu se poate de comparat un an de interimat cu 4 ani de mandat, dar pot să mă mândresc de lucrurile care am reuşit să le dau viaţă, doar că cel mai mult mă indignează faptul că multe din proiectele începute de mine au fost stopate după ce am fost demis”, mai spune fostul edil al Chişinăului.

Din partea PSRM, deocamdată neoficial, candidatul pentru Primăria Chişinău este Ion Ceban. Din partea Blocului ACUM, ministrul de Interne Andrei Năstase dădea de înţeles anterior că ar putea să-şi ia revanşa pentru manadatul de primar de Chişinău din anul trecut, care a fost anulat. Dar, la fel ca şi în cazul socialiştilor, o decizie finală încă nu a fost luată.

TVR MoldovaCategorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.