O nouă provocare din partea șefului Poliției de Frontieră

Polițiștii de frontieră, deținători ai beretei de onoare au prezentat exerciții tactice demonstrative elevilor de la Centrul de Excelență în Securitate Frontierei, absolvenților Academiei „Ștefan cel Mare” și veteranilor Poliției de Frontieră. Instrucțiunile s-au finisat cu o provocare din partea șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, pentru cel mai bun absolvent polițist de frontieră și veteran la proba demontării și montării pistolului-mitralieră AK-74, cu ochii legați.

border.gov.md

Șeful Poliției de Frontieră a transmis toată susținea și deschiderea pentru realizarea lucrurilor importante și i-a felicitat pentru că anume ei fac parte din echipa schimbării în Poliția de Frontieră.

Prezentările au evidențiat capacitatea de reacție a deținătorilor beretelor de onoare în cazul situațiilor de risc survenite în timpul desfășurării atribuțiilor de serviciu. Inclusiv, efectuarea tragerilor din AK-74 și pistolul Glock din diferite poziții, deplasarea în ofensivă și defensivă în cadrul patrulei. Al doilea exercițiu s-a realizat cu apariția neprevăzută a infractorului. A urmat înaintarea patrulei pe un teritoriu cu obstacol și improvizate circumstanțe unde este rănit un membru al patrulei.

În cadrul acestui program au fost implicați și absolvenți de la facultatea „Drept. Securitatea Frontierei” din cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI efectuând prima ședință de trageri. Aceasta face parte din cursul de inițiere în domeniul de activitate. De apreciat echipa feminină care a demonstrat rezistență și performanțe remarcabile fiind întâmpinate la final cu aplauze din partea polițiștilor de frontieră.

La final, toți angajații Poliției de Frontieră care s-au învrednicit și poartă cu mândrie bereta de onoare în cadrul concursului cu același nume au primit în premieră insignele reprezentative ale concursului sus menționat.

Neașteptată pentru toți participanții a fost provocarea șefului Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, de a cronometra demontarea automatului AK-74 cu ochii legați și montarea acestuia. La concurs a participat cel mai bun student polițist de frontieră și un veteran. Desigur, antrenamentul și capacitățile beretei de onoare sunt invincibile, succedați de experiența veteranului Poliției de Frontieră.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.