Un primar a părăsit PDM și anunță că va candida pentru un mandat

Alexandru Ambros, primarul municipiului Unghen, a declarat într-un interviu pentru EXPRESUL, că a plecat din Partidul Democrat, la care a aderat cu trei ani în urmă, după ce fusese ales primar pe listele PLDM.

Alexandru Ambros

„Colegii prezenţi la şedinţa biroului politic al PDM au acceptat unanim cererea mea, nu pentru că au vrut să scape de mine, ci pentru că au înţeles situaţia. Mai mult ca atât, mi-au solicitat să candidez în calitate de independent la funcţia de primar”, a spus dânsul, suibliniind, totodată, că a plecat din PDM la fel cum am plecat din PLDM – fără să trântească uşa, notează Expresul.

Referindu-se la traseismul său politic, Alexandru Ambros a explicat: „Spuneţi-mi, ce au vrut oamenii: să avem grădiniţe unde copiii să îngheţe iarna? Sau agenţii economici să refuze să livreze produse alimentare pentru instituţiile preşcolare, fiindcă nu avem cu ce plăti? Sau primarul să fie o persoană statornică din punct de vedere politic? Eu am ales prima variantă, am ales să asigur funcţionalitatea oraşului, poate în detrimentul imaginii mele”.

Fiind întrebat dacă regretă ceva din perioada în care a fost în Partidul Democrat, a răspuns: „Regret că nu am fost mai categoric în promovarea unor idei ale mele, ca să schimbăm anumite lucruri. M-am opus, dar nu suficient. Regret că nu am fost suficient de dur, de insistent”.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.