Fratele lui Năstase s-a lansat în lupta pentru un jilț de parlamentar

Jurnalistul Vasile Năstase este candidatului Blocului ACUM în circumscripţia uninominală nr. 33, în cadrul alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie. Candidaul a fost prezentat astăzi, 14 septembrie, într-un eveniment public.

Vasile Năstase. Foto: epochtimes-romania.com

Vicepreşedinta Partidului Platformei Demnitate şi Adevăr, Inga Grigoriu, îl descrie pe Vasile Năstase ca fiind un „om al rezistenţei, deputat în primul Parlament, a semnat Declaraţia de Independenţă, cunoscut jurnalist, om al demnităţii şi răbdării”.

Reclame

La rândul său, Vasile Năstase a remarcat că a acceptat calitatea de candidat fiind propus de colegi şi cetăţeni. El spune că nu-şi doreşte un mandat pentru el, dar pentru cetăţenii din circumscripţie.

Vasile Năstase menţionează că, dacă devine deputat, va veni cu un pachet de proiecte de liegi care vor îmbunătăţi situaţia oamenilor. Acestea vizează lupta cu corupţia, plafonarea salariilor, revizurea dosarelor politice de rezonanţă etc. El spune că ştie cu ce probleme se confruntă locuitorii circumscripţiei nr. 33 şi deja şi-a făcut cinci dosare pe aceste localităţi, la care va lucra echipa sa.

„Cel mai mare lucru pe care trebuie să-l facem este să întoarcem credibilitatea instituţiilor internaţionale şi a oamenilor în instituţiile statului”, a declarat Vasile Năstase.

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, în circumscripţia nr. 33 a fost ales deputat Andrei Năstase, care este şi fratele lui Vasile Năstase. Andrei Năstase a renunţat la mandat în favoarea funcţiei de vicepremier, ministru al afacerilor interne.

Circumscripţia nr. 33 include comuna Truşeni, oraşul Durleşti, comuna Băcioi, oraşul Codru şi oraşul Sângera.

TVR MoldovaCategorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.