Vlad Țurcanu: Trebuie să ne mobilizăm ca socialiștii să nu câștige capitala

Trebuie să ne mobilizăm cu toții pentru ca socialiștii să nu ajungă să își facă mendrele în capitală, a declarat Vlad Țurcanu la evenimentul de lansare a candidaturii pentru funcția de primar al capitalei din partea Partidului Popular Românesc (PPR), transmite IPN.

Vlad Țurcanu. Foto: radiochisinau.md

„Știm că reflexul natural al socialiștilor este să transforme acest oraș într-unul sovietic. Ura lor față de tot ce e românesc le întunecă rațiunea”, a spus Vlad Țurcanu.

În discursul său, candidatul PPR a precizat că corupția din primărie are drept cauză contactul excesiv dintre funcționarii publici și oamenii de afaceri. „Întreprinzătorii au nevoie de autorizații. Ei trebuie să le primească la ghișee unice, unde le pot primi sau le pot fi respinse”, a spus Vlad Țurcanu.

Candidatul PPR a menționat că este necesar să existe o capitală activă, prin impulsionarea pieței muncii, prin demararea lucrărilor de refacere a infrastructurii și atragerea investitorilor locali și străini prin acordarea de facilități.

Un alt punct din programul lui Vlad Țurcanu este eficientizarea serviciilor de salubrizare ale primăriei, prin externalizarea acestora. „Dacă un serviciu al primăriei nu are destui bani sau nu este profesionist, trebuie să fie organizată o licitație în care să câștige o companie care dorește să transforme problema într-o afacere”, a spus candidatul PPR.

Amplasarea de semafoare inteligente care să fluidizeze traficul, scoaterea suburbiilor din stadiul de „fundătură”, dezvoltarea de cluburi sportive, educative și de creație pentru copii, deschiderea față de România și Europa sunt alte puncte din programul electoral prezentat de Vlad Țurcanu.



Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.