Lavrov: Sancțiunile împotriva Rusiei nu au funcționat și nu vor funcționa niciodată

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că sancțiunile împotriva Rusiei nu au funcționat și nu vor funcționa niciodată, în contextul în care senatorii americani Marco Rubio și Ben Cardin au sugerat introducerea unor noi sancțiuni împotriva unor oficiali ruși, potrivit TASS, citată de Mediafax.

Serghei Lavrov. Foto: Maxim Blinov / ria.ru

„Rubio și Cardin sunt cunoscuți pentru atitudinea lor anti-rusă. Toți cei care au măcar o fărâmă de maturitate politică au înțeles deja că sancțiunile nu funcționează în modul în care vor ei. Cred că nu vor funcționa niciodată”, a spus Lavrov.

Reclame

„Avem un tărâm plin de bogății. Suntem demni. Și avem o armată. Această combinație ne permite să fim foarte încrezători”, a adăugat ministrul.

Marți, senatorul republican Marco Rubio și senatorul democrat Ben Cardin i-au solicitat secretarului american de Stat, Mike Pompeo și secretarului Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, să impună sancțiuni împotriva oficialilor ruși care se fac responsabili de persecutarea membrilor și simpatizanților opoziției din Rusia. Pe lista oficialilor împotriva cărora cei doi senatori solicită impunerea de sancțiuni se numără Procurorul General Iuri Chaika și ministrul Justiției, Alexander Konovalov.Categorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.