Și-a comandat omorul fostului partener de afaceri. Făptașul, identificat după 10 ani

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a anunțat luni, 7 octombrie, trimiterea în instanța de judecată a cauzei penale de învinuire a unui locuitor al orașului Bender, de organizare a unui omor la comandă.

ziarulunirea.ro

Astfel, în perioada anului 2009, învinuitul a comandat omorul fostului partener de afaceri, cu scopul preluării unor acțiuni de la o întreprindere pe care anterior o gestionau împreună. Ca urmare, în vara anului 2009, executorii, în momentul în care victima s-a apropiat de casă cu automobilul personal, au efectuat 7 împușcături în direcția acestuia.

Totuși, victima a rezistat leziunilor, a părăsit automobilul și a fugit. Făptașii, însă, l-au ajuns din urmă și i-au aplicat o lovitură cu un cuțit în regiunea inimii, ceea ce a provocat decesul victimei, la locul faptei.

Pe parcursul urmăririi penale, față de învinuit a fost aplicată măsura preventivă arestul preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani sau închisoare pe viață.

Urmărirea penală continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii investigate de către procurorii PCCOCS.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.