Chirtoacă îi invită la dezbateri pe contracandidații săi Ceban și Năstase

În cadrul unei conferinţe de presă, candidatul Partidului Liberal la Primăria capitalei, Dorin Chirtoacă, i-a chemat la dezbateri electorale pe contracandidaţii săi Ion Ceban şi Andrei Năstase. Totodată, Chirtoacă a făcut şi o adresare către reprezentanţii mass-media şi ai societăţii civile să organizeze o dezbatere electorală amplă, la care să participe toţi candidaţii, relatează Radio Moldova.

Dorin Chirtoacă. Foto: Miroslav Rotari / sputnik.md

„Atât Ceban, cât şi Năstase, nu vin la dezbateri organizate de presă. Îi somez public să se prezinte la aceste dezbateri. Mă adresez presei şi societăţii civile să organizeze o dezbatere amplă, unde să fie invitaţi toţi candidaţii, prin comparaţie, cetăţenii să-i poată vedea pe toţi, să aleagă pe bază de competenţă, capacitate, nu pe bază de publicitate, bani băgaţi în campanie”, a spus Chirtoacă.

Reclame

În replică, candidatul PSRM, Ion Ceban, a declarat că contracandidaţii lui nu sunt în drept să îi formeze agenda întrunirilor.

„Nu ştiu dacă există altă persoană care a fost la dezbateri mai des tete-a-tete decât eu şi dumnealui. Respectiv nu ştiu dacă are să spună ceva nou în această privinţă. Eu chiar aş vrea să rog oponenţii mei politici să nu facă agenda mea personală, mă ocup eu de ea şi colegii mei. Prioritate am pus pe întâlnirile cu oamenii. Am întâlniri foarte bune apropo. Mesajul care îl avem în această privinţă, oferta noastră, propunerile, viziunile concrete, o să ajung şi la dezbateri”, a precizat Ion Ceban.

Cu o reacţie la invitaţia lui Dorin Chirtoacă la dezbateri a venit şi candidatul Blocului ACUM, Andrei Năstase, care a declarat că principala lui activitate în această campanie electorală sunt întâlnirile cu alegătorii.

„Dialogul meu social care am decis să îl continui în acest an este cu cetăţenii şi o fac regulat, îăn fiecare zi, vorbind despre grijile oamenilor, despre soluţiile reale şi viabile pentru o viaţă mai bună la noiu acasă, la Chişinău. Îi încurajez şi pe ceilalţi candidaţi să facă acelaşi lucru, e cazul să ne schimbăm şi noi şi să înţelegem că o campanie corectă înseamnă dialog sincer şi asumat cu oamenii”, a specificat Andrei Năstase.

trm.mdCategorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.