Năstase: ACUM putem spune cu tărie că nu sunt doar primarul ales al Chișinăului, ci și primarul legitim

Candidatul Blocului ACUM la funcţia de primar general al capitalei Andrei Năstase a declarat că indiferent de consecinţele juridice ale deciziei de ieri a Curţii de Apel, va continua lupta democratică în campanie electorală pentru Primăria municipiului Chişinău.

Andrei Năstase. Foto: Elena Covalenco / ipn.md

„ACUM putem spune cu tărie că nu sunt doar primarul ales al Chişinăului, ci şi primarul legitim şi oficial al Capitalei! Cu toate acestea, indiferent care vor fi consecinţele actului judecătoresc, declar cu fermitate că mergem înainte în această campanie pentru a ne bate democratic pentru Chişinău, pentru Centura lui de aur, suburbiile, pentru oamenii care au fost nedreptăţiţi prin furtul votului, prin imposibilitatea de a se bucura de roadele unei schimbări fundamentale pe parcursul unui an de zile”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că ieri Curtea de Apel Chişinău a emis o Hotărâre prin care recunoaşte alegerile din vara anului 2018 şi validează mandatul primarului ales Andrei Năstase.

„Doar datorită faptului că cererea pe care am depus-o la Curtea Europeană a trecut filtrul pe care peste 95% din adresările la CEDO nu-l trec, doar datorită faptului că Înaltă Curte Europeană a comunicat cererea şi a cerut explicaţii Republicii Moldova, după o vădită întârziere, după mai bine de un an de zile, a apărut această decizie judecătorească care, doar într-un fel, a pus capăt unei nedreptăţi nemaiîntâlnite în spaţiile democratice ale lumii!”, a precizat candidatul Blocului ACUM.

Pe 20 octombrie în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale. Pentru funcţia de primar al capitalei au fost înscrişi în cursa electorală 19 candidaţi. Unul dintre ei – Andrei Donică a declarat ieri că se retrage în favoarea lui Andrei Năstase.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.