CEC: Eroarea admisă pe pagina web oficială nu afectează procesul electoral

Eroarea apărută pe pagina web a Comisiei Electorale Centrale nu produce efecte juridice și nu afectează procesul electoral. Precizarea CEC vine în contextul sesizării depuse de trei membrii ai Consiliului electoral de circumscripție electorală Chișinău privind o posibilă tentativă de fraudare sau discreditare a alegerilor locale din 20 octombrie, transmite IPN.

cec.md

„Ca rezultat al unor investigații interne paralele, s-a constatat că anexa la Hotărârea CECE nr. 1 Chișinău nr.62 din 24 septembrie 2019 cu privire la componența nominală a membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare corespunde cu Decizia Consiliului municipal Chișinău în partea ce ține de desemnarea membrilor birourilor electorale corespunzătoare”, se arată în comunicatul CEC.

Sursa citată menționează că lista membrilor birourilor electorale ale secțiilor de votare, care își exercită real atribuțiile, corespunde anexei aprobate de Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală nr. 1 Chișinău. „Eroarea admisă pe pagina web oficială a Comisiei Electorale Centrale nu produce efecte juridice și nu afectează procesul electoral. Aceasta a fost generată prin greșeala făcută de un operator al CECE nr.1 Chișinău”, se arată în comunicat.Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.